Tula Halfbuckle – sval smidig och lättanvänd bärsele. Lätt att ta med!

Tulas bärselar för barn och baby är de mest populära i hela världen och populariteten är bero på att den är enkel att använda, ger bra avlastning och kommer i många olika roliga mönster! Färgglada, gulliga, vilda, minimalistiska, eleganta, roliga, inspirerande med bästa ergonomi för barn och bärare.

Tula Half Buckle är bästa valet för dig

Om du söker ett flexibelt och lättanvänt bärdon

Önskar ett personligt uttryck

Vill kunna dela bärdon med en eller flera andra bärare

Använda samma bärdon till barn i olika storlekar

Beskrivning

Half Buckle en hybrid av sjal och bärsele. Den är lik en sele på det viset att den har ett midjebälte (samma som på övriga modeller) men har också långa sjalliknande axelband som knyts runt dej och bebis. Resultatet är ett bekvämt kors i ryggen och en steglös individuell anpassning till just dig och ditt barn, din kropp och dina behov. Det bästa med sjal och sele i samma bärdon med andra ord!

Half-buckle kan passa extra bra för den som haft svårt att få andra bärselar att passa för att axelbanden är för långa, eller om du tycker det är svårt eller krångligt att nå spännet i ryggen. Även större bärare får ofta en bättre passform med en half-buckle än med en vanlig sele.

Tack vare att den är flexibel och att det krävs minimal justering för att passa bärare i olika storlek gör den till ett extra bra val om man är fler som ska använda samma bärdon.

Är du av litet större speciellt över bysten, kan det vare enklare att få bättre passform och komfort med en half-buckle än med en vanlig sele.

Precis som vad som gäller andra bärselar ska Tula half-buckle bäras högt för att vara bekväm. Sitter bältet, och barnet, lågt ner blir det snabbt tungt på axlarna. Det är också viktigt att axelbanden är rätt spända, annars kommer de att flytta sig inåt och belasta nacken. Det finns flera olika sätt att knyta den utbredbara delen av axelbanden beroende på vad man har för behov, och flera sätt att avsluta. Det väljer man själv!

FAKTA

100% OEKO-tex certifierad bomull

Mjuka vadderingar vid barnets ben

Rejält midjebälte med spänne på höften

Axelbanden är vadderade närmast panelen och sedan utbredbara

Panelens bredd justeras med knappar på insidan av midjebältet

Panelens höjd justeras med hjälp av spännen i panelens överkant

Kapuschong/huvudstöd med som fästs med tryckknapp på axelbanden

Går att använda fram och bak och på höften

Ficka mitt fram på midjebältet

Viktrekommendation: 3.2-20kg.

Instruktionsbok på engelska följer med.

Mått:

Midjebältet är 13cm brett och 69cm långt och kan justeras upp till 145cm. Panelens bredd kan justeras mellan 13-38cm.

Tula Half buckle finns i många olika härliga mönster i KoKoBello. Köp online eller kom in i vår butik och prova. Vi hjälper dig gärna!