Vem älskar inte en komplett adventskalender med ekologiskt miljövänligt innehåll i naturmaterial till hela familjen? Grapat Waldorf Adventskalender – WILD Xmas i KoKoBello

Nu är den äntligen här! Grapat WILD Xmas Advent Calendar! En stor härliga julkalender som med 24 vackert dekorerade återanvändbara kartonger, var och en med en speciell överraskning i. Innehållet räcker för lek, pyssel och hantverk varje dag i hela advent. 

Fylld med kärlek, små fina leksaker i naturmaterial och hantverk att pyssla med. Kalendern kan sparas och sedan tas fram varje år och fyllas på för att återskapa magin nästa år igen.

Innehållet är baserat på Grapats egna katalanska familjeadventstraditioner och fina hantverk. Denna fina Waldorf-inspirerade adventskalender kommer föra dig närmare naturen och ge dig den härligaste advent du kan tänka dig!

Advent är en tid av stilla förberedelser på vägen till midvinter och sedan ljusets och julens återkomst. På köpet kan du fyllas av tacksamhet till jordens fyra världar; mineraler och stenar, växtriket, djurriket och mänskligheten.

Denna plastfria och chokladfria adventskalender kommer att tilltala barn och medvetna föräldrar. Och kanske älskas lite extra av alla Grapat-samlare.

Finns i lager för direkt leverans. Obs! kommer i en begränsad upplaga. Så snabba på att knipa ditt ex!