Hej och välkommen till oss!

Bilden kan innehålla: växt, träd, hus, himmel, utomhus och natur

KoKoBello är ett litet familjeföretag baserat i Södertälje. För att det är här vi bor. Vi som driver butiken är Thorstein & Anna med familj och vi startade vår lilla butik i ett uthus hemma där vi bor i juni 2007. Det på bilden.

Vi är båda sjuksköterskor och det hela började som ett fritidsprojekt. Vår drivkraft var att sälja sånt vi själva saknade. Hållbara miljövänliga produkter för barn och föräldrar. Gärna i fin design. Vi har alltid sålt leksaker i naturmaterial, miljömärkta kläder och även bärsjalar & bärselar. Vi har prövat oss fram och nu har vi ca 100 leverantörer av det bästa marknaden har att erbjuda (enligt oss). Vi utvecklas hela tiden och nyheter kommer till och sånt vi inte tycker håller måttet rensas bort.

Vi har sålt på internet i stort sett lika länge. I början sålde vi genom en liten blogg. Men sedan 2008 har vi haft en mer traditionell webbshop.

2009 satsade vi på att öppna butik på stan här i Södertälje. För tre år sen flyttade vi till större för vi då hade vuxit ur våra första 48 kvm. Vi är fortfarande ett litet företag även om vi idag har flera anställda. Och allt ni ser har vi investerar i, byggt och skapat själva. Vi är väldigt stolta och glada över vår resa. Eftersom vi hela tiden får nya följare tyckte vi det var dags för en liten presentation. Vi hoppas ni skall trivas hos oss för det gör vi

Lämna ett svar