Julklappstips i KoKoBello

I butiken i Södertälje hjälper vi dig gärna med att välja present! Det har vi många års erfarenhet av och vi tycker fortfarande det är lika kul! Och självklart slår vi in din paket! Nu har vi också lagt till julklappstips på vår hemsida www.kokobello.se.

Där tipsar vi om ekologiska leksaker och trygga produkter som är bra för ditt barn och hela familjen och som  passar lite extra bra som julklappar!

Vi har delat upp våra julklappstips i olika kategorier t.ex. mjuka och hårda paket för barn och för vuxna.

Hela vårt härliga sortiment leksaker hittar du under rubriken leksaker överst på hemsidan. Alla våra fantastiska ullkläder hitter du under rubriken ekologiska och hållbara barnkläder och barnskor. Alla våra bärsjalar och bärselar hittar du i menyn överst på hemsidan. Och så även alla våra härliga ullkläder för vuxna!

Hoppas tipsen är till hjälp! Har du några frågor tveka inte att använda vår chattfunktion när vi är online så hjälper vi dig.

Annars är du välkommen att maila oss på kontakt@kokobello.se

Ha en fin söndag!

Kram Anna

Lämna ett svar