Gotland från Reima – ökotex certifierad och bäst i test


Vi vet att många föräldrar prioriterar en varmfodrad overall för årets kallare dagar men att hitta en rejäl vinteroverall i bra material det är inte det lättaste. Vi tycker nog att ull eller ull under skalkläder är det allra bästa alternativet. Men det beror förstås också var i landet man bor och för den som önskar ytterligare varmlager säljer vi i KoKoBello ett noga utvalt sortiment klassiska vinteroveraller från Reima.

Reimas overaller har bra slitstyrka, är vattentåliga samtidigt som de andas. De har väldigt bra passform och är skapade för lek och aktivitet. En allt för tjock overall eller tjocka lager under gör att barnet blir stående och kylan kommer krypande.

De overaller från Reima som vi säljer i KoKoBello är fria från skadliga kemikalier som FC / PFOA och uppfyller kraven för Ökotex 100! Vilket nästan är det viktigaste för oss.

I år har overallen Gotland som är en riktigt klassisk Reimaoverall fått ”bäst-i-test” test av vinteroveraller. Vilket gör oss väldans glada eftersom Reima verkligen är ett företag som satsar på säkra och hållbara produkter till barn.

Det enda negativa med Gotland var att det är snålt med reflexer vilket inte riktigt stämmer. Det är gott om reflexer på Gotland men de sitter välplacerade och lite dolda, inte som en byggarbetar-stripe runt benet. Reimas reflexer blir väldigt tydliga när overallen hamnar i strålkastarljus, vilket de kanske inte testat men allt annat var tip-top så vi får nöja oss med det!

Lämna ett svar