Finfint i barnrummet – träleksaker från Raduga Grez i KoKoBello

Raduga Grez är ett ryskt familjeföretag och varumärke för lekfulla och naturinspirerade familjer.

De skapar alla sina härliga leksaker med ambition att göra leksaker till konst. Allt görs för hand från massivt trä och endast giftfri vattenbaserad färg används som ytbehandling. Vilken för fram träets naturliga mönster och känsla. Och det verkligen märks hur mycket de älskar att göra dom.

Och vi älskar att sälja dom i vår lilla butik. Vi har precis tagit emot vår första leverans med den finaste och mest hälsosamma lek-maten du kan tänka dig. En uppsättning grönsaker och en med frukt och båda kommer i en hållbar tygpåse.

Vattenfallet och berget att stapla, bygga och leka har redan blivit klassiker. Faktiskt rätt så perfekt till vårens dop och andra fester. Du hittar dom förstås både i butiken på Nygatan 4 i Södertälje och på vår hemsida närmare bestämt här.

Hasta in och kika, vettja!

Kram Anna

Lämna ett svar