Vinteroverall från norska Troll fodrad med ull och fri från skadliga kemikalier!


3 – i – 1 SPARA PENGAR OCH MILJÖ
Denna praktiska overall har ett avtagbart foder i 100% ull. En lätt, skön, hållbar, vatten- och vindtät, mjuk och bekväm overall som tål lek och hårda tag. Overallen har kraftiga förstärkningar på utsatta områden och är skuren så att den saknar sömmar på insidan av benen vilket gör den vattentät och extra slitstark just där. Luvan sitter fast med tryckknappar för säkerhetens skull.
Sluter tätt och skönt runt halsen av kragen som är fodrad med mjukt ullfleece. Dragkedjan går att dra alldeles lagom högt upp vilket gör att man slipper skav på hakan.
I midjan på skaloverallen finns en dragsko som gör att overallens vidd går att reglera. Under fötterna rejäla extra tjocka mycket hållbara gummiband. Runt fötter regleras storleken med kardborreknäppning. Nertill på ytteroverallen finns dragsko med resårband. Den smarta inneroverallen har mjuka sköna muddar vid händer och fötter.
Med det varma ullfleecefodret är barnen klädda för alla väder. Utan fodret fungerar overallen perfekt som skaloverall från höst till vår innan marken torkat upp efter snösmältningen. Fodret kan också användas ensam inomhus eller under till exempel regnkläder.
Troll-overallen tål mycket blöta men kan inte helt ersätta regnkläder när regnet öser ner. Hela baksidan från midjan och ner och hela framsidan på benen är skuret i ett stycke av extra vattentätt och slitstarkt material.
Skaloverallen är tillverkad av polyuretanklädd nylon/polyester med membran samt har ett tunt innerfoder av polyester. Den avtagbara inneroverallen är tillverkad av 100% ull. Hela overallen är garanterat fri från flourcarboner, PVC, ftalater, flamskyddsmedel samt perflourerande ämnen.
Bättre finns inte! 

Lämna ett svar