Grimms träleksaker

I KoKoBello kan du köpa vackra waldorfleksaker som stimulerar lek och fantasi. Hållbara, miljövänliga träleksaker som stimulerar lek, kreativitet och utveckling av barnens sinnen från Grimms. Med inspiration från Waldorfpedagogiken tillverkar tyska familjeföretaget Grimms kvalitetsleksaker av hållbara och giftfria material.

Grimms är ett familjeföretag i Tyskland som utvecklar, tillverkar och säljer träleksaker runt om i hela världen. Trätillverkningen sker lokalt i Europa medan design och efterbehandling sköts från huvudkontoret i Hochdorf. Med lång tradition av tillverkning av barnleksaker skapar Grimms träleksaker av hållbar, hög kvalitet med ett genomgående miljötänk. Dessa färgglada leksaker inspirerar till timmar av kreativ lek hos både vuxna och barn. Varje leksak har ett unikt utseende tack vare naturliga skillnader som förekommer i trämaterial.

Produkterna från Grimms passar både nyfödda och lite äldre barn. Grimms träleksaker är ett litet företag med säte i Hochdorf vid foten av Schwäbische Alb i södra Tyskland. De tillverkar leksaker i trä som endast behandlas med naturlig olja och bets med vattenbaserad giftfri och miljövänliga färger. Tillverkningen sker enbart i Europa. I KoKoBello hittar du Sveriges största sortiment av träleksaker från Grimms!