Nya finheter i naturmaterial från danska Loullou

 

 

 

 

 

 

 

Nytt i butiken är ljuvliga finheter i naturmaterial från danska Loullou. Företaget är drivs av Lærke Rune som är en Köpenhamnsbaserad designer utexaminerad från Arkitekthögskolan. Loullous universum har Lærke  skapat som en harmonisk plats där barns kreativitet och fantasi kan väckas och utvecklas i lugn och ro. Leksaker som är skapade inte bara vara tilltalande utan även för att öppna barnens nyfikenhet och sinnen.

Vad säg till exempel om ett enkelt och stabilt babygym helt i naturmaterial utan hårda ytor och lack. Med hängen av mjukaste ull, naturgarvat läder och trä. Bara så fint!

Eller grepp/bit-ringarna med snuttefilt av bourette-siden handfärgat med inte mindre än fyra naturliga färgämnen. Så mjukt och skönt för både hand och öga.  år egen favorit är nog ormbunke eller varför inte det ofärgade naturvita?

Som om det inte räcker så har vi också fått in superfina skallror och ett härligt 3 i rad spel helt i naturligt trä. Alla Loullous produkter är tillverkade av hållbara giftfria organiska material. Allt trä som används i är FSC-certifierat eftersom skogar är viktiga och bidrar till våra barns hälsa. Designen är enkel giftfri och vacker! Vi är riktigt glada över att ha fått in Loullou vårt sortiment!

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar