Waldorf Play Stand – miljövänlig lekmiljö i massivt trä

Låt dina barns fantasi flöda med våra härliga naturliga Waldorfleksaker!

En klassiker i vårt sortiment är våra härliga Waldorf Play Stands som finns flera i olika varianter.

Lekbtik med eller utan båge eller lekhus bågar och hyllor. Mycket hållbara i massivt trä är de ett mångsidig och kreativt måste för hem- eller skolbruk. De går att använda i alla slag rollekar tex som butik eller lekstuga eller kök eller vilken lek som helst som barnen skapar med sin fantasi.

Våra hållbara Waldorf Play Stands är tillverkade i massiv lind. Själva hyllorna kan användas ensamt eller i set om två med lektyg i siden och träklämmor som också finns i vårt sortiment. På samma sätt har de använts i många år av lek i waldorfskolor och förskolor runt om i världen. Där är en fantastisk miljövänlig, ekologisk och hållbar grund för många år av lek och lärande för barn i alla åldrar.

En perfekt julklapp!