Frankie Frankie daily journal 2021

Vi vet det är bara i början av september än så länge. Så det är en långt kvar till 2021. Men eftersom vi vet att den är efterlängtad. Och att det är uppenbart att det faktiskt kommer ett nytt år efter det gamla. Trots att man inte är där riktigt än.  Så gör vi såklart plats för Frankie Frankie daily journal igen . Vi tar inga förbeställningar. Sneak peek på vår hemsida.

Så varför inte investera i ett helt år av skönhet! Den är sprickfärdig med härliga och tankeväckande sätt att hålla koll på året som kommer.

Illustrerad av den australiensiska konstnären  Cass Urquhart, fungerar den helt nya dagboken som en rolig fågelskådningsdagbok. Kalendern är illustrerad med vackra fågelteckningar, med utrymme att ta anteckningar och skissa.

Förutom tips och tricks som hjälper dig att få kontakt med naturen, har frankiedagboken härliga piffiga mönster och massor av bonus, inklusive  klistermärken, paketkort, och kort, en snygg förvaringsficka och praktiska listor att riva ut. Storlek A5 dvs 148mm x 210mm

För vara på allra säkraste sidan för att få den allra sötaste kalendern man kan tänka sig så kan du lämna din mailadress under varan på vår hemsida så får du ett mail när den är här!

Smart va! Beräknad leverans i början av oktober.

Lämna ett svar