Välkommen till KoKoBello – vi har öppet!

Butiken i Södertälje är öppen som vanligt vardagar kl 10-18 & lördagar kl 10-15 ♥️Vi är friska, tvättar händerna och följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer ♥️Vi packar och skickar ordrar varje vardag med leverans dagen efter ♥️ Vill du kan du välja att beställa från hemsidan i lugn och ro och hämta ut ordern i vår butik. Du kan också välja hemleverans till självkostnadspris ♥️ Allt som finns på vår hemsida finns också i butiken ♥️Välkommen ♥️

Du kan lägga en order med annan leveransadress dvs paketet skickas till en annan mottagare. Ett bra alternativ för födelsedagar eller andra firanden. Och vi slår gärna in paket. Det beställer du enkelt på vår hemsida. Du kan förstås också köpa ett presentkort både på hemsidan och i butiken i Södertälje.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar