Första skon miljövänliga Edsbro EP

Kavat Edsbro lära-gå-sko designades 1984 av Calle Karlsson, sonson till Kavats grundare Ragnar Karlsson. Kan du tänka dig att över en miljon barn har tagit sina första steg i den här modellen, som genom åren har uppdaterats och förbättrats.

Edsbro är tillverkad i Eco Performance-läder som är både hållbart och vattenavstötande. Den andas bra, är mjuk och flexibel och formar sig därför fint efter foten som bär den. Tack vare den vida öppningen samt knytningen är skorna enkla att ta på och av. Passformen är noga utprovad och modellen sitter skönt på de allra flesta små fötter. Extra lyxigt är att de är skinnfodrade invändigt. Mellansulan är mjuk och stötdämpande med en urtagbar innersula i skinn. Yttersulan är tillverkad av gummi vilket ger ett bra grepp.

Skorna är fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. När du använder dem tar du hand om dig själv, dina fötter och miljön. Den här modellen är dessutom miljömärkt med EU Ecolabel, vilket innebär att du bidrar till minskad miljöpåverkan när du köper dem.

Beställ idag i KoKoBello och du har dom redan nästa dag!