Kläder för sjalbarn om hösten!

Att bära barn i lite kyligare väder eller i kyla är både smart och praktiskt! Dels så delar man på värmen och så har du barnet nära så du märker snabbt och barnet är för kallt eller för varmt. 

Antingen så kan man klär barnet i varma kläder och bära det utanpå sina egna kläder precis som vanligt. Det brukar vara smart till de större barnen – toddlarna – som gärna vill upp och ner och gå själva och upptäcka världen på egna ben.

De mindre barnen kan man lätt bära på magen innanför en jacka eller tröja i större storlek. Eller varför inte en härlig bärjacka i ull? Mamalila babywearing coat – bärjacka för två – i naturlig ull är en mysig ulljacka för två som fungerar som både bärabarnjacka och som gravidjacka. Håller dig och ditt barn varma under höst, vinter och vårmånaderna.

Mamalila babywearing coat bärjacka för två  -  i naturlig ull - Antracite

Man låter då bara huvudet sticka upp i jacköppningen. Då kan man behöva värma sitt eget bröst med en halsduk, sjal eller fuskpolo.

Det kan vara skönt för barnet att ha någon slags mjuka sköna  tossor eller booties  till fötterna.

Lana brun varmfodrade barfotaskor till de minsta  från Lederhandwerkbehrens

I KoKoBello hittar du ett stort sortiment benvärmare, booties i ekologisk ull och tossor i funktionsmaterial. Händerna hålls varma med vantar i ull och på huvudet är det praktiskt med någon slags väpnarluva som håller värmen kvar i barnets kropp samt värmer skönt i barnets nacke.

I KoKoBello hittar du väpnarluvor i olika tjocklek, färg och modell som passar barn i olika ålder och till olika väder. Och varma sköna mjuka ullkläder  i olika tjocklek som värmer barnet inifrån och ut. 

Baby mössa i ull DOLLY RUST - från Hvid - KoKoBello - ekologiskt, hållbart  & giftfritt

Man kan även skaffa sig ett bärskydd som man kan sätta utanpå barnet i sjalen eller selen. Använder man ett bärskydd behöver man inte klä på barnet tjocka kläder under skyddet och slipper därför ta i och ur barnet om man varierar att vara inne och ute.  Bärskyddet skyddar också sjalen eller selen mot väta.

Även bärskydd kan med fördel kompletteras med extra värmen till barnets händerfötter och huvud.

Genom att klä dig barnet enligt flerskiktsprincipen går det enkelt att anpassa kläderna efter vädret!

Hoppas det var till hjälp! Ha en fin dag!

Kram!

Lämna ett svar