Butiken är öppen. Vi skickar ordrar som vanligt!



Till våra kära kunder!

Vi hoppas att ni håller er friska och starka under dessa virustider!

Vår situation är troligtvis liknande din: regering och myndigheter sätter restriktioner, familjen stannar hemma med sjuka barn medan vi alla försöker göra vårt bästa för att ta oss igenom detta.

TACK!

Vi är så glada och tacksamma över alla våra fina kunder som visar fortsatt förtroende för oss! Både er som kommer in i butiken i Södertälje för att handla eller bara säga hej samt er som som besöker och handlar vår hemsida.

Vi är ett litet familjeföretag med få anställda och vi kommer göra vårt yttersta för att såväl kunder som anställda skall känna sig trygga i denna svåra situation. Vi håller oss uppdaterade på information som kommer från myndigheter och regering och följer självklart folkhälsomyndighetens riktlinjer.

TRYGG LEVERANS

Vi packar alla våra beställningar lokalt i butiken i Södertälje. Inga stora lagerlokaler. Inga stora arbetsgrupper. Vi är en så pass liten arbetsgrupp att vi har koll på hur alla mår och så länge alla mår bra så jobbar vi på. Är vi dåliga är vi hemma! 

Vi tror att du som lyssnat på medias rapportering förstår vilken stor belastning hela denna situation är för en småföretagare. Men vi skall göra vårt bästa för att ge våra kunder den god service med tanke på de extraordinära omständigheterna.

Än så länge fungerar all logistik som vanligt. Fraktbolagen hämtar hos oss och håller sina utlovade leveranstider dvs ditt paket finns att hos ditt ombud dagen efter du lagt din beställning.

Vi har också lagt till valet ”Hemleverans” i kassan på vår hemsida. Denna måste vi dock ta extra betalt för för att klara krisen. Men alternativet finns för dig som absolut inte kan eller vill ta dig ut från ditt hem!

BUTIKEN I SÖDERTÄLJE

Butiken i Södertälje är öppen vardagar kl 10-18 samt lördagar kl 10-15 som vanligt så länge samhället är öppet. Här hittar du hela vårt sortiment.

Lokalen är stor och rymmer med god marginal de kunder som vågar sig ut. Du här mer än hjärtligt välkommen in!

Ha en fin dag!

Lämna ett svar