Ergobaby Embrace – en mjuk kramgo bärsele för de minsta bebisarna

Ergobaby Embrace Heather Grey

Nytt i vårt sortiment är mjuka sköna bärselen Ergobaby Embrace. Det är en hybrid mellan trikåsjal och bärsele som passar de minsta barnen bra.

Midjebältet kan sättas högt – tillräckligt högt för att du skall kunna pussa på barnets hjässa oavsett hur liten bebis än är. Axelbanden är sjallika och bärs i kors på din rygg vilket ger bättre avlastning för dig och din bebis. Tyget är mjukt och gosigt och kan lätt anpassas i bredd så att de minsta barnen kan sitta i en skön ergonomisk bärposition utan en massa extra tillbehör. Den passar barn i storleken ca 3,2 – 11 kg.

Embrace är tillverkad av att mjukt skönt ökotex-certifierat trikåtyg i en blandning av polyester, bomull och elastan vilket ger en gosig känsla, är följsamt och samtidigt ger en god avlastning. Embrace är en väldigt efterlängtad nyhet! Inte minst för den som vill bära så sjallikt som möjligt men samtidigt uppskattar en seles funktioner med midjebältet och spänne vilket gör den lätt och snabb att ta av och på.

Finns i tre härliga färger – Heater grey, Oxford blue och Pure Black i butiken. Du hittar dom förstås också på vår hemsida www.kokobello.se

Och som vanligt är du hjärtligt välkommen in i butiken och prova!

Ha en fin fredag!

Lämna ett svar