Coracor – ekologisk bärsjal till de minsta i svensk design

KoKoBello är så väldigt stolt över att utöka vårt sortiment med bärsjalar till de minsta med supermjuka, supersnygga svenskdesignade och ekologiska Coracor!

Någon sa “barn förändrar allt”. Coracor startades för att skifta fokus från morgondagen till här och nu, och för att finnas där för de du älskar. Det är märkligt – man tror att man skall lära sina barn allt, men inser att det är de som lär oss! Barnen är inspirationen för Coracor. Coracors bärsjal är ett sätt att bidra till att stärka bandet mellan förälder och barn, det band som är det viktigaste i livet.

Coracor gynnar dig och ditt barn

Att bära ditt barn i sjal ger trygghet, harmoni och glädje. Närheten till dig och att få känna dina hjärtslag, din doft och dina rörelser, gör övergången från livmoder till den yttre världen (även kallat ”den fjärde trimestern”), väldigt skonsam och trygg för ditt barn.

Denna mjuka övergång och anpassning till den yttre världen är gynnar barnets välbefinnande och utveckling. Dessutom lär du dig tidigt att tyda ditt barns signaler för tex mat och sömn och kan svara an på dem i rätt tid, vilket ger en väldigt nöjd och trygg bebis.

Forskning visar att närheten och tryggheten avsevärt minskar missnöje, gråt eller skrik hos barnet. Känslan av välbefinnande, närhet och hud mot hud ökar oxytocin-nivåerna i kroppen för både barn och förälder och hjälper till att motverka uppkomsten, samt minska graden, av en eventuell förlossningsdepression.

Och – det är väldigt mysigt!

Hållbarhet i val och material

Coracor vill skapa en bra framtid för allas barn, så för oss är det självklart att Coracor är tillverkade från hållbara material och av ekologisk, GOTS-certifierad bomull. Tyget tillverkas och sjalen sys upp i Istanbul, genom rättvis och hållbar produktion. Förpackningen är tillverkad av FSC-märkt papper och de använder returpapper för våra broschyrer.

Design och din stil

Coracors designambition är att skapa vackra sjalar som får dig att känna dig fin och välklädd. Skaparna av märket har ett förflutet inom mode på ett av Sveriges största modehus och de vill med sin bärsjal skapa ”stylish babywearing” – smart eftersom ting vi gillar och tycker är vackra, använder vi mer. Mönstren är skapade för att vara inspirerande, moderna och harmonisera med din egen stil.

Pass it on

När du använt färdigt bärsjal ber vi dig alltid att ge den till en vän eller sälja den. Kvalitén håller för många fler än ett barn, och sharing is caring.  Tack för att du delar med dig!

Spread love and keep them close.

xoxo
från Coracor

 

Lämna ett svar