Sponsrade inlägg – support your local business & vad är priset på en vara?

Vi får många förfrågningar om sponsrade inlägg och sk samarbeten där det handlar om att vi skall hålla privatpersoner med våra varor.  Och vi ser detta fenomen överallt vart vi än vänder oss i världen idag. Ena dagen visas varan upp som reklam, nästa dag ligger den lite lagom diskret i bakgrunden på en bild eller ett inlägg som handlar om något helt annat.

KoKoBello har dock som policy att inte ingå sådana samarbeten. Visst finns vi på nätet och visst vill vi marknadsföra oss. Självklart vill vi att fler skall välja miljövänligt, hållbart, kreativt, ekologiskt – allt det som vi själva föredrar. Och som vi har jobbat så hårt för att nå ut med till våra kunder!

Vi har annonser i gammel-media. Vi betalar vår pott för marknadsföring. Vi betalar våra anställda vit lön inklusive skatt och arbetsgivaravgifter. Vi betalar vår hyra. Vår el. Våra leverantörer av IT-lösningar. Våra leverantörer av varor. Våra förpackningsmaterial. Våra fraktkostnader till och från oss. Vi betalar moms, skatt och tull. Vi betalar den som  levererar oss en vara eller en tjänst och det gör vi vitt.

Vi vill inte vilseleda våra kunder med oklara budskap. Vi vill inte bli sammankopplade med den nu så vanliga känslan av tvivel på vad det är vi ser. Är det en uppriktig åsikt eller är åsikten en produkt av ett sk samarbete? Vi är fler företagare som känner likadant. Det vet vi.

Visst har vi i början varit små vi med! Och provat oss fram. Vi har genom åren kommit fram till en lösning som passar oss, våra värderingar och vår verksamhet.

Allt som kommer från oss själva kan mottagaren självklart betrakta som reklam. Vi driver en butik där vi säljer världens bästa varor och som vi förstås vill att så många som möjligt skall köpa!

Vår uppmaning till dig som vill ingå ett sk ”sponsrat samarbete” med oss:

  • Sponsra oss!
  • Bli vår kund!
  • Köp våra varor!
  • Stöd din lokala handlare!
  • Hjärtligt välkommen till KoKoBello

Är du fotograf, stylist, mediamänniska eller liknande så hör gärna av dig till oss med ett erbjudande om vilken tjänst du kan bidra med samt gärna ett pris på den så tar vi det självklart i beaktande.

Vi du skriva en artikel om oss. Visa upp våra varor. Eller på annat sätt berätta om oss i medier. Gör det! Hör av dig om du vill. Vi blir bara glada för det!

Och sist men inte minst – vill du göra reklam för oss för att du gillar oss! Varsågod, det är gratis!

Ha en fin dag!

Kram Anna

Lämna ett svar