Läkande bärnsten som är snällt mot bebisens mun och tänder i KoKoBello

21736128-origpic-6cdc5d

Bärnstenshalsband av 40-50 miljoner år gammal harts utvunnen i Baltikum. Bärnsten tillhör de mest verksamma och mångsidiga ”läkestenarna”. Genom kroppsvärmen frigörs eteriska oljor som verkar lindrande vid tandont hos små barn. Bärnstenen sägs även lindra vid andra åkommor som tex allergier, utslag och eksem. Stängs med ett snäppspänne av plast som öppnas om halsbandet stramar. Testad och godkänd hållbarhet för att användas som halsband. Observera att halsbandet är ett smycke och ej en leksak. De är testade och godkända för att användas som halsband. Det stängs med ett spänne som öppnas automatiskt om barnet fastnar. Halsbandet är knutet vilket betyder att stenarna hålls på plats även om själva snöret går av. Halsbanden skall inte användas när barnet inte är under uppsikt av en vuxen. Det är på förälderns eget ansvar som halsbandet används. Färgen kan variera pga bärnstenens naturliga egenskaper. Finns i flera olika storlekar och färger.

Lämna ett svar