Alternativa barnmässan i Bagis 2016

ALTERNATIVAA

För andra året i rad arrangeras den alternativa barnmässan i Bagis. I år är det Kär och Lek som står som arrangör och KoKoBello är med och sponsrar. Mässan är en möjlighet för företag och organisationer med ekologisk inriktning eller inriktning på nära föräldraskap (attachment parenting) att visa upp sin verksamhet och sälja sina produkter och tjänster. Flera av företagen är webbaserade och en konsumentmässa kan erbjuda dessa företag möjlighet att möta sin målgrupp. Dessutom ger mässans besökare möjlighet att se och känna på produkter och inte minst träffa alla fantastiska människor som står bakom dessa fina verksamheter och initiativ.

KoKoBello kommer vara med som utställare med en monter med lite lekfulla aktiviteter och ett och annat finfint erbjudande speciellt för mässbesökare. Men kommer inte ha med oss några varor för försäljning. KoKoBello Barnbutik i  Södertälje är förstås öppen kl 10-15 som vanligt. Och webbshoppen 24 / 7 som alltid!

Vi älskar detta initiativ för vi tycker det är fint att alla entusiastiska kloka människor ges möjlighet att samlas på ett och samma ställe åtminstone en gång om året.  Vi ser fram mot en dag full av inspiration tillsammans med människor som vill bidra till ett grönare mer hållbart samhälle!

Välkommen till Bagarmossens Folkets Hus lördag 1 oktober kl 10-16!

Lämna ett svar