Nytt i bokhyllan! Fine Little Day av Elisabeth Dunker

Bilder lånade från bloggen Fine little day 
Nytt i KoKoBello är boken Fine little day av Elisabeth Dunker. En härlig inspirationsbok med tips på finheter man kan fixa själv. 

Fine Little Day innehåller ett hopplock av författaren Elisabeths Dunkers hemsläpade och ömt vårdade samlingar – grytlappar, porslin, gamla broderiböcker eller bara blad och grenar från naturen. Det finns även en rad grejer du kan göra hemma: trycka på textil, pressa blommor, göra pärlkorgar och återanvända diverse, som till exempel gamla böcker. Vi får också kika in i hennes stuga i Småland och besöka studion i Göteborg.

Elisabeth Dunker är konstnär och visuell kommunikatör utbildad på HDK, Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Sedan år 2007 driver hon den internationellt uppmärksammade bloggen Fine Little Day. Bloggen har bland annat utsetts till en av världens mest inspirerande bloggar av The Times och Martha Stewart. Elisabeth är även inblandad i en rad spännande samarbeten med bland annat House of Rym, Urban Outfitters och Ikea. 

Lämna ett svar