Grapat träleksaker för fri lek!

Grapat är ett familjeägt företag som designar och tillverkar leksaker i de Pyrenéiska bergen i Katalonien. Grapat är skapat av Casiana & Jordi som inspirerades av den naturliga skönheten i sin dotters fria och kreativa lek. När ett barn inte hindras av ett stel format kan de skapa nästan vad som helst.

Grapat tror att denna frihet att leka, experimentera och upptäcka är värdefull för varje barn och därför har de skapat en rad vackra leksaker som låter leken blomma ut. Sortimentet består av en mängd lösa delar och mandalabitar perfekta för fri lek. Träet kan vara både varmt och kallt, lent och strävt, det låter vackert och det luktar gott. Färgerna är betsade så att träets ådringar och naturliga variationer bibehålls.

Grapat-leksaker tillverkas av naturligt lokalt producerade material från deras hemmiljö i de Katalanska berogen. Grapat betyder ”handfull” på katalanska och syftar fri lek med träleksaker i vackra färger, många olika färger som går att kombinera ihop på en mängd olika sätt med handens kraft. Fördjupa dig i världen av ”Nins”, Grapat söta träfigurer samt en rad tillbehör som både barn och vuxna älskar.

Behöver vi säga att vi älskar Grapat! Du hittar hela katalogen på vår hemsida www.kokobello.se!