Hos oss kan du känna dig trygg!

Uppdatering Covid-19 restriktioner 

Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkarna i region Stockholm har beslutat om skärpta allmänna råd. Syftet är att minska den snabba smittspridningen av covid-19. Beslutet gäller till och med den 19 november, men kan förlängas.

I enlighet med de skärpta restriktionerna har vi svidtagit åtgärder så att var och en ska kunna följa dessa råd vid ett besök i vår butik.

Vår butik i Södertälje är stor och rymlig. I vår butik är det lätt att hålla avstånd. Vi städar, tvättar och torkar med sprit för att hålla rent och snyggt och minska risken för smitta.

Webbshoppen är öppen som vanligt och vi packar och skickar ordrar varje vardag. Alla beställningar plockas, packas och skickas från butiken i Södertälje. Inga stora lager. Inga stora arbetsgrupper. Inga osäkra arbetsvillkor. All logistik flyter på som den ska.

Fraktbolagen hämtar hos oss och håller sina utlovade leveranstider dvs ditt paket finns att hos ditt ombud dagen efter du lagt din beställning. Du har möjlighet att välja att skicka ditt paket till en annan leveransadress om du vill överraska en vän. Du kan också beställa med hemleverans om du hellre vill det. Det väljer du enkelt i kassan i vår webbshop. Vi slår gärna in paket och det kan du också lägga till din order i kassan. 

De fraktbolagen vi använder oss av har redan sedan i våras ökade hygienrutiner med ökad social distansering och undviker direkt kontakt vid signeringar samt bär ansiktsmask där det behövs. Vi känner oss väldigt trygga med att de tar detta på största allvar. 

Om du beställer och väljer att hämta ut din order hos ett ombud. Tänk på att hämta ut när dit ombud har som minst belastning i sin utlämning. Dem informationen erhåller de flesta handlare.

Max 8 personer vid sammankomster

Butikshandel berörs inte av detta beslut utan det är regionens hårdare restriktioner med avrådan från aktiviteter med trängsel som berör butiker. 

Vår butik i Södertälje är stor och rymlig. I vår butik är det lätt att hålla avstånd. Vi erhåller handsprit till våra kunder. 

Att det blir trängsel i vår fina butik är väldigt ovanligt. Vi har hittills inte sett något behov av att begränsa antalet besökare då det begränsat sig själv. Vi har sedan utbrottet av Covid 19 i våras haft mindre kunder än vanligt. Vi har inte haft fler än 8 kunder i butiken samtidigt sedan innan covid. Våra kunder tar ansvar! 

Vi är en liten personalgrupp nästan att likna vid en familj. Ingen går till jobbet med symtom. Är man sjuk är man hemma. Vi tar ansvar! 

Har du några frågor hör av dig!

Vi svarar i chatten när butiken är öppen och mail så snabbt vi bara kan.

Ha en fin dag, KoKoBello

Lämna ett svar