Välkommen till KoKoBello

Hej och välkommen till KoKoBello! Vi är ett litet familjeföretag baserat i Södertälje. För att det är här vi bor. Vi som driver butiken är Thorstein & Anna med familj och vi startade vår lilla butik i ett uthus på vår gård i juni 2007. Det på bilden. Vi är båda sjuksköterskor och det hela började som ett fritidsprojekt. Vår drivkraft var att sälja sånt vi själva saknade. Hållbara miljövänliga produkter för barn och föräldrar. Gärna i fin design. Vi har alltid sålt leksaker i naturmaterial, miljömärkta kläder och även bärsjalar & bärselar. Vi har prövat oss fram och nu har vi ca 100 leverantörer av det bästa marknaden har att erbjuda (enligt oss). Vi utvecklas hela tiden och nyheter kommer till och sånt vi inte tycker håller måttet rensas bort. Vi har sålt på internet i stort sett lika länge. I början sålde vi genom en liten blogg. Men sedan 2008 har vi haft en mer traditionell webbshop. 2009 satsade vi på att öppna butik på stan här i Södertälje. För drygt tre år sen flyttade vi till större för vi då hade vuxit ur våra första 48 kvm. Vi är fortfarande ett litet företag även om vi idag har flera anställda. Och allt ni ser har vi investerar i, byggt och skapat själva. Vi är väldigt stolta och glada över den resa vi gjort tillsammans med våra kunder. Utan er vore vi ingenting!

Vår webbshop hittar du på www.kokobello.se. Hemsidan och webbshopen har vi byggt upp helt själva med hjälp av vänner familj och kunder. Vi har i alla år använt oss av Abicart som plattform. Här hittar du hela vårt sortiment på just nu ca 8800 artiklar. Alla är kanske inte aktiva just nu. Men alla dessa varor har vi hanterat med våra egna händer genom hela kedjan från inköp, leverans, publicering, försäljning samt packning och sedan vidare leverans till våra kunder. Allt görs manuellt av oss själva. I de allra flesta fall är allt tip top och flyter på. Ibland kan det blivit något fel i en bild eller en text eller något annat på hemsidan. Hör bara av dig om du har en fråga eller kritik. Vi tar tacksamt emot och bättrar oss gärna! På hemsidan hittar du också information om våra villkor, varorna vi säljer, fakta om ullkläder, bärsjalar, tygblöjor och annat. Vi har också mått-tabeller för våra mest sålda kläder på vår hemsida. Saknar du mer information om en produkt – maila eller chatta med oss så hjälper vi dig. Vi svarar inte på DM på instagram eller facebook utan sköter kommunikation och kundtjänst via mail.

Vi skickar mer än 6000 paket om året. Alla paket packas av oss själva i vår butik. Vi lägger stor vikt på att packa så miljövänligt och hållbart vi bara kan. Vi har alltid eftersträvat plastfria emballage även om det är svårt att uppfylla till 100% . Men glädjande nog kommer nu äntligen samtiden ikapp. Det är vi tacksamma för!

Alla paket skickas spårbart hela vägen från oss till dess att mottagaren hämtar ut paketet hos ett ombud. Det är för att kunna säkerställa trygga leveranser från oss till vår kund. Och för att minska svinn! För oss och våra leverantörer är det viktigt att varor som tillverkas också används. De varor vi säljer är oftast ekologiskt och miljövänligt producerade. Att en vara som tillverkats når en kund och sedan används är alltid det mest miljövänliga alternativet. Att varor tappas bort eller inte kommer fram som de ska under transport är inte ett hållbart alternativ. Vi har heller inte fria returer av samma skäl. Och det tror vi att allt fler konsumenter börjar få upp ögonen för – att all transport av varor fram och tillbaka tyvärr är en stor miljöbov.

För att minska felköp hittar du en massa information våra varor på vår hemsida. Saknar du någon information – hör av dig så svarar vi gärna. Vi uppdaterar självklar bristfällig information på hemsidan när det behövs. Vi finns här för dig ♥️

Vi har noterat ett hårdnande klimat och en allt mer polariserad samtalston i samhället i stort efter utbrottet av covid 19. Det kan säkert förklaras med ökad oro och behov av kontroll. Men att detta också når oss i form av hårda ord, hot samt ett aggressivt och hotfullt beteende gentemot oss och våra anställda det har vi faktiskt svårt att förstå. Vi är ett litet familjeföretag som säljer miljövänliga produkter sedan många år. Vi har levererat varor till många nöjda kunder i många år.

Förutom att vi är småföretagare är vi är också människor som skall ta oss igenom denna kris på samma villkor som alla andra. Med karantän, restriktioner, sjuka anhöriga, familjeliv och så vidare.

Vi gör så gott vi kan! Det har vi alltid gjort.

Var snäll mot dig själv och ta hand om dig!

Så lovar vi att göra det samma.

Kram!

Lämna ett svar