Majvillan – finfina tapeter i design av Charlotta Sandberg

En helt ny helt fantastisk tapetkollektion från svenska Majvillan. Passar fint i barnrummet eller vilket rum som helst som behöver livas upp med fantasifulla motiv av drakar, en cirkus, en slottsträdgård eller varför inte en hel härlig körsbärsdal!
Charlottas Sandbergs fina design har tidigare synts på allt från textilier till tapeter. Hon har bland annat ritat den omåttligt populära tapeten Kaspar från kollektion Kaspar & Saga som även pryder väggarna i vår butik i Södertälje. Och nu gör hon det igen i med 10 härliga tapeter i kollektion Majvillan.
Storlek: 10.05 X 0.53 m
Klister: Hernia NW
Struktur: Non-Woven / Klistra på väggen / Easy Up
Kantskuren: Ja
Vattenfast: Ja
Rapport: 53 cm
Beställningsvara
Leveranstid*: Ca 7-10 dagar
Beställningsvara. Går även fint att beställa i vår butik i Södertälje där du även kan se tapetprover på plats.

Lämna ett svar