Rubens Tummies Handmade Swedish Organic Wheat Dolls

Mjuk och gosig docka från Rubens Barn med en vetekudde inuti. CE-märkt och är testad i enlighet med de internationella säkerhetsföreskrifter som gäller för denna typ av produkter. Rubens Tummies är både en docka och en vetekudde. Inuti dockan finns en vetekudde som innehåller ekologiskt odlat vete. Du kommer åt vetekudden genom att öppna kardborrbandet i dockans rygg. Ta sedan ur vetekudden och värm den i ugnen eller mikrovågsugnen eller lägg den i frysen och kyl den.

Värm upp den så blir den en mysig varm sängkompis och är skön att ha på magen om man har ont i den eller kanske när man har lite växtvärk. Kyl ner den och den blir kall och sval att ha nära sig när man har feber, när man har slagit sig eller bara som en skön kylande kompis en varm sommardag. 

Kläder: 100 % organic cotton, OCS 100

Stoppning:  GRS 100 Recycled polyester fibre

Body: 100 % organic cotton, OCS 100

Hår: 100 % organic cotton, OCS 100

Vetepåsen: ThermoSeed® treated organic wheat. Organic cotton bag.

Om dockan blir smutsig går den bra att tvätta i 30 grader men ta ur vetekudden först – för den tål inte att tvättas.

Ruben Tummies finns i sex bedårande varianter och du hittar alla både i butiken i Södertälje och på vår hemsida www.kokobello.se.

Lämna ett svar