Napp i naturgummi från Natursutten i KoKoBello

En mjuk napp av naturligt gummi från trädet Hevea brasiliensis. Natursutten är designad med en relativt stor och mjuk sköld som nuddar näsan och ger barnet en liknande känsla som vid amning.
Nappen är mycket hygienisk eftersom den är stöpt i ett stycke och inte har några fogar där smuts och bakterier kan ansamlas. Napparna är helt fria från syntestiska kemikalier och gummit är renat från det latexprotein som i vissa fall kan framkalla allergi. De söta förpackningarna är av återvunnet papper och tryckta med bläck baserat på soja.
Innan första användningen så steriliserar du nappen fem minuter i kokande vatten. Sen kan du diska av nappen dagligen i vatten och mild tvål. Du bör ersätta nappen efter 6-8 veckor. Natursutten blir lite mörkare med tiden vilket är helt ofarligt och naturligt i naturgummimaterial utan tillsatta kemikalier.
• Giftfritt renat naturgummi
• Mjuk mot barnets mun och ansikte
• Hygienisk och säker i ett stycke utan fogar
• Miljövänlig och biologiskt nedbrytbar
Napparna tillverkas i Italien och testas i Danmark. Finns i KoKoBello i flera olika modeller för att passa just ditt barn!

Lämna ett svar