Vårstädning!

 

Nu är våren äntligen här. Vårdagjämning och sommartidsomställning är överstökade. Vårlökarna tittar upp i rabatten. Oxveckorna är nu äntligen över och vi har återhämtat oss efter vintern.

Årets första kvartal har vi ägnat åt att städa igenom butiken. Både i Södertälje och på hemsidan. Lagret är rensat och vi har sålt ut en hel del finheter till bra priser. Men passa på för än finns det fynd att göra på vår lagerrensning!

På hemsidan har vi sedan ett tag tillbaka en mycket populär och ofta använd chat-funktion där vi under butikens ordinarie öppet-tider svarar på dina frågor så snabbt vi bara kan. Vi har också lagt upp en Kundtjänst på vår hemsida med FAQ och en himla massa nyttig information. Bland annat storlekstabeller för barnkläder och mått-tabeller för våra finfina barnkläder i ull. Allt för att det skall vara enklare för dig som kund att fatta dina beslut.

Det går som vanligt fint att maila (kontakt [@] kokobello.se ) med om man hellre vill det. Och som vanligt är det påfyllt med en massa härliga nyheter och en hel del gamla favoriter med för den delen. Som t.ex. våra plastfria och hållbara leksaker till sandlådan. Finast i parken om vi får säga det själv!

Nu har vi mera vår att se fram emot. Kanske vi städar lite mer när vi ändå håller på!

Kram Anna

Lämna ett svar