Mamalila babywearing coat – bärjacka i naturlig ull i KoKoBello Butik

Mamalila babywearing coat bärjacka för två - i naturlig ull - Antracite

Mamalila babywearing coat bärjacka för två - i naturlig ull - Antracite

 

Med en bärjacka menas en jacka som man kan ha över sig och barnet när man bär  i bärsjal eller bärsele. Så smidigt på hösten/vintern om man vill kunna bära sitt barn utan att frysa och utan att det blir bökigt.

Bär du barnet inpå din egen kropp med en bärjacka över er båda, behöver barnet inte så mycket kläder eftersom ni delar värmen. Behöver du gå in någonstans en stund under din utflykt hemifrån kan du ta dig jackan samtidigt som du kan ha kvar barnet i bärselen eller bärsjalen.

Så innanför din jacka är supersmart! I alla fall med ett barn som ännu är för litet för att vilja ner och leka i snön stup i kvarten!

Läs gärna här om tips när det gäller vad du kan ha på barnet under jackan! I KoKoBello har vi ett stort utbud nischat mot burna barn!

En favorit är Mamalilas mysiag ulljacka för två som fungerar som både bärabarnjacka och som gravidjacka. Håller dig och ditt barn varma under höst, vinter och vårmånaderna.

Fiffig modell med löstagbara paneler för antingen gravidmagen eller barnet du bär. Utan panelen har jackan en fin formsydd modell. Jackan har även ett vindtätt foder med ett membran som andas. Detta ger 100 % skydd mot vind och släpper inte in något regn. Vilket gör att denna fantastiskt fina jacka även skyddar mot regn och vind.

En bärjacka kan användas med den extra panelen även under graviditet och den kan även användas som ”vanlig” jacka då man inte är gravid eller bär. På det sättet är de också väldigt mångsidiga och väl värda sin investering!

 

Lämna ett svar