Vårdagjämning och påskpaket!

 

 

Äntligen vårdagjämning och till helgen även sommartid även om det fortfarande är kallt och ruggigt ute. Men snart så har vi tagit oss igenom första kvartalet detta år i alla fall!

Nästa helg är det påskhelg med lite extra ledigt för många. God mat, äggjakt, roliga lekar och kanske en och annan liten påskpresent. Vill man inte ösa på med sötsaker kan man ju istället passa på att fyll ägget med något mer hållbart. Till exempel hållbara leksaker som t.ex. trädjur eller en liten regnbåge? Eller varför inte musikinstrument? Eller de fina ulliga grejorna från Gamcha? Till exempel så är fingerdockorna lite extra populära men även de filtade djuren från Gamcha är roliga. Såpbubblor brukar också vara populärt i påskägget. Eller varför inte stämplar från Ingela P Arrhenius, för de lite större barnen. Eller varför inte en alldeles bedårande blomsterfe? Elsa Beskows ”Årets Saga” är en väldigt söt liten bok.

Leka roll-lekar är alltid kul så varför inte en rolig nyckelknippa som fungerar finfint till mindre barn Och så har ju Sarahs silks många fina lektyger samt roliga huvudbonader (enhörnings pannband till exempel) och vackra utklädningskläder som lätt går ner i påskägget. Tröjor från Duns, med härliga färger går väl också ner i i ett påskägg om man verkligen vill satsat på något fin hållbart och faktiskt även väldigt praktiskt!

Det var bara några exempel som vi kommit på. Hoppas det hjälpte lite på vägen!

Kram KoKoBello

Lämna ett svar