Tidskriften Koko – Världens bästa kompis! Nr. 4, 2017 på plats i butiken!

131097460-origpic-097fca

Koko riktar sig mot barn och deras föräldrar. Koko ges ut fyra gånger om året och chefredaktör är Marie Birde, som en gång i tiden gjorde tidningen Darling. Koko  är världens bästa kompis och vill du veta mer om den kan du lyssna på Kulturnytt i SR P1 från 30 november 2016. Tidningen passar fintfint för alla barn, lite extra bra i skolåldern. Kanske framför allt de som är i ålder för låg- och mellanstadiet dvs ca 7-12 år.

KOKO #4 är sommarens glassigaste tidning! Detta nummer är fullproppat med allt man vill veta om glass (och lite till), vi lär oss göra eget strössel, sätter ögon på ALLT, tar en tur i skaterampen och känner det där pirret i magen för allra första gången. Det handlar såklart om kärlek! Viktor Frisk berättar också om hur han lärt sig deala med sin ADHD, fotbollsstjärnorna Kim Källström och Andreas Isaksson avslöjar vilken slags boll de skulle vara om de var en boll och för att underlätta för sommarkvällarna har vi gjort världens bästa guide över brädspel! Dessutom finns här en nybörjarskola för blivande häxor och trollkarlar. + selfies, trollkalas, Jesper Danielsson om sci- genren, tips om vad du ska tänka på om du vill bli en superhjälte, Broder Daniel, ett besök bland ett gäng nedfrusna människor som väntar på framtiden och mycket, mycket mer!

Medverkande: Sandra Beijer, Elin Unnes, Klas Ekman, Mattias Förnell, Ida Kjellin, Rebecka Åhlund, Lovisa Lamm Nordenskiöld, Adam Reuterskiöld m .

Finfint förpackat så där underbart färgglatt precis som vanligt!

Lämna ett svar