Välkommen tillbaka Sture & Lisa!

Vi är så glada att vi åter har Sture & Lisas fina kläder i lager i KoKoBello. Bodies, bodysuit, tröja, dregellapp och även några små filtar i mjuka och sköna och fullständigt giftfria material. 
Sture & Lisa grundades 2008 av Stina Wickenberg och hennes föräldrar Jan och Brita. Stinas intresse för rättvis handel växte under en resa till Tanzania, där hon bestämde sig för att kombinera sitt intresse och utbildning inom design med hennes passion för ekologisk och rättvis handel. Namnet Sture & Lisa kommer från Stinas far-och morföräldrar. 
Alla Sture & Lisas kläder är tillverkade i fairtrade och GOTS certifierad bomull från Indien. Rättvisemärkt innebär att man betalar arbetarna ett rimligt pris, men också hjälpa människor i världens mest marginaliserade befolkningsgrupper fly fattigdom samt främja hållbarhet. Kläderna är till 100% ekologiska och tillverkade av GOTS-certifierad bomull, handtryckta med vattenbaserat screentryck och Sture & Lisa undviker all användning av alla typer av skadliga kemikalier i sin produktion. Precis så som det ska va! 

Lämna ett svar